Dorin Chirtoacă a luat peste picior parlamentarii. Află ce motiv a găsit edilul de această dată

Primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a luat peste picior parlamentarii. Edilul a întrebat ce să facă cu presa şi unde s-o plaseze dat fiind faptul că în Parlament a fost amenajat un spaţiu special pentru reprezentanţii mass-media.

"Ce facem cu presa? Am văzut că este moda cu locurile special amenajate noi avem şi la Primărie un spaţiu în hol. Alţii nu vor veni să ocupe spaţiul deoarece va fi ocupat, iar dacă vor veni veţi putea mai uşor merge să-i filmaţi", a declarat Dorin Chirtoacă.

Primarul a rugat Direcţia Relaţii cu Publicul să transmită Parlamentului o scrisoare prin care să roage ca presa să fie lăsată în sala de şedinţe. În opinia lui Chirtoacă jurnaliştii trebuie să vadă pe viu ceea ce se petrece în plenul Legislativului.

 "Jurnaliştii trebuie să fie în sală ca să vadă ce fac deputaţii dorm, mănâncă, citesc, sau lucrează", a mai spus Dorin Chirtoacă.

Nu este pentru prima dată când edilul capitalei critică sau ia în derâdere deciziile autorităţilor centrale.

Publika.md menţionează că în sediul renovat al Parlamentului jurnaliştii nu au acces în sala de plen, pentru ei a fost amenajat o sală aparte de unde pot ptivi şedinţele.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu