Dorel Cristian vrea să înceapă anul competițional cu o victorie. Cine îi va fi primul adversar

Embed:

Unul dintre cei mai buni luptători moldoveni, Dorel Cristian, va lupta sâmbătă, în cadrul unei gale KOK desfășurate în capitala Letoniei, orașul Riga, în sferturile piramidei la categoria de greutate de până la 71 de kilograme. Cristian se va duela cu olandezul Jordan Pikeur, care este supranumit Shaggy.

"Jordan este un luptător foarte bun. Va fi o confruntare foarte dificilă, însă eu voi face tot posibilul ca să obţin victoria", a spus Dorel Cristian.

Moldoveanul s-a pregătit cu intensitate de confruntarea din capitala Letoniei, alături de antrenorul său, Stanislav Cornei.

"E nevoie de 5-6 ore de antrenament pe zi pentru o pregătire calitativă. Noi susținem câte două antrenamente pe zi. Se mai întâmplă că avem nevoie de mai mult timp pentru pregătiri, inclusiv şi de unele lupte peste hotar", a precizat Stanislav Cornei.

Cristian Dorel are în palmares 25 de lupte disputate după reguli K-1. Sportivul originar din Bălți a câştigat 22 dintre ele, pierzând doar trei.

"Sunt gata să continui seria victoriilor şi să demonstrez că sunt cel mai bun", a adăugat luptătorul moldovean.

Ultima victorie a lui Dorel Cristian a fost obţinută în luna decembrie, la Gala KOK de la Chişinău. Atunci bălțeanul l-a învins la puncte pe Andrei Leuştean din România.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu