Donnarumma: cel mai bine plătit portar din lume. Câte meciuri a disputat

Embed:

Telenovela Donnarumma este aproape de final. Dorit de mari forţe ale Europei precum Real Madrid, Manchester United sau PSG, Gianluigi Donnarumma a pus capăt speculaţiilor, urmând să işi prelungească înţelegerea cu AC Milan pentru următoarele cinci sezoane,după cum susţine presa din Italia.

Donnarumma în vârsta de doar 18 ani va deveni al treilea cel mai bine plătit portar din lume, cu un salariu stagional de 6 milioane de euro.

Oferta este mult mai bună decât cea primită luna trecută de la gruparea milaneză care l-a ameninţat că riscă să-și petreacă în tribună următorul an dacă nu va semna prelungirea contractului.

Goalkeeperul a disputat 38 de meciuri în ultimul sezon din Serie A, iar în această vară a evoluat cu reprezentativa de tineret a Italiei la Campionatul European, organizat de Polonia.

O altă achiziţie a milanezilor este mijlocaşul naţionalei Turciei, Hakan Calhanoglu. El a fost achiziţionat de la Bayer Leverkusen în schimbul sumei de 25 de milioane de euro. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a efectuat vizita medicală şi va avea la noua sa echipă un salariu anual de 2,5 milioane de euro, plus bonusuri. Contractul este valabil până în 2021.
Calhanoglu este considerat cel mai bun executant de lovituri libere din Europa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu