Donbaschet Donduşeni şi Trojans-Speranţa Chişinău, neînvinse în Campionatul Naţional de baschet

Embed:

Donbaschet Donduşeni şi Trojans-Speranţa Chişinău rămân neînvinse în Campionatul Naţional de baschet masculin. Cele două formaţii ocupă primele două poziţii în clasament, având victorii pe linie. În competiţia feminină, USEFS este lider cu trei victorii din tot atâtea posibile.

În cea de-a şaptea etapă a Campionatului Naţional de baschet, Trojans-Speranţa a învins în deplasare Viva-Basket Tiraspol cu scorul de 64-63. Gazdele au condus până la pauză mare, iar formaţia din Chişinău a fost mai bună în ultimele două sferturi și a obținut victoria.

Trojans-Speranţa a obţinut a şaptea victorie consecutivă în tot atâtea meciuri jucate în această ediţie a campionatului. Donbaschet Donduşeni la fel continuă seria victoriilor. Campioana în exerciţiu a învins Soroca-Baschet cu un neverosimil scor de 124-45.

În alte două meciuri ale etapei, Gama Cahul a învins la limită Admirals Chişinău cu 78-77, iar echipa Universităţii Agrare s-a impus în faţa formaţiei USMF cu 92-82.

Trojans este lider în campionat, fiind urmată de Donbaschet, care are însă cu un meci mai puţin disputat.

În campionatul feminin de baschet, revelaţia sezonului este echipa Universităţii de Educaţie Fizică şi Sport.

USEFS a obţinut a treia victorie consecutivă după ce a învins vicecampioana ASEM cu scorul de 79-55. În celălalt meci al etapei, echipa UTM-Femina a surclasat BC Briceni cu 81-57.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu