Donbaschet Donduşeni şi echipa Universităţii din Tiraspol vor juca finala Cupei Moldovei la baschet masculin

Embed:

Donbaschet Donduşeni şi echipa Universităţii din Tiraspol vor juca finala Cupei Moldovei la baschet masculin. Prima a trecut în semifinale de echipa Universităţii Agrare cu scorul de 82-64. Astfel, campioana Donbaschet s-a calificat pentru a patra oară consecutiv în finala Cupei Moldovei. Jucătorul meciului a fost Eugen Nartov, de la Donbaschet, care şi-a trecut în cont 22 de puncte.

"Consider că a fost cel mai bun meci al echipei noastre din prima jumătate a sezonului. S-a văzut rezultatul muncii noastre depuse în ultimele două sătpămâni", a declarat Eugen Melnic, jucător Donbaschet.

"Am jucat bine pentru că ne-am pregătit foarte mult pentru acest meci şi am reuşit să câştigăm. Demult nu am câştigat Cupa Moldovei, anul trecut am pierdut finala. Aşa că ne-am pregătit să jucăm bine", a spus Vitalie Oprea, jucător Donbaschet Donduşeni.

În prima semifinală, echipa Universităţii din Tiraspol a învins dramatic formaţia Rîbniţa-UTM cu scorul de 71-70. Gruparea tiraspoleană a obţinut victoria în ultimele secunde, iar punctele decisive au fost marcate de Denis Akulov.

La feminin, în finala Cupei Moldovei se vor duela ASEM şi Politeh, ambele din Capitală. Prima a eliminat în semifinale formaţia Femina, iar Politeh s-a impus în penultimul act al competiţiei în faţa formaţiei BC Râşcani.

Finalele Cupei Moldovei vor avea loc duminică la Complexul Sportiv al Universităţii de Stat.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu