Donbaschet Donduşeni a învins Soroca-Baschet, scor 101:51

Embed:

Campioana Moldovei, Donbaschet Donduşeni a făcut spectacol în meciul cu Soroca-Baschet din etapa a 15-a din Divizia Naţională. Liderul campionatului s-a impus categoric în faţa ultimei clasate la o diferenţă de 50 de puncte.

Evgheni Nartov şi Eugen Melnic, de la Donbaschet, au făcut diferenţa în meciul cu formaţia Soroca Baschet din Campionatul Moldovei. Cei doi au marcat împreună 43 de puncte, iar Donbaschet s-a impus cu scorul de 101-51.

Conform jucătorilor, acest meci a fost un antrenament înainte de partida din următoarea rundă, cu ocupanta locului doi, Ceadîr-Baschet.

"În astfel de meciuri motivaţie nu este atât de mare şi nu s-a primit tot ce ne-am propus. S-a văzut că este o mare diferenţă între cele două echipe. Nu am avut scopul de a câştiga la scor, dar am vrut să pregătim meciul din etapa următoare, ca va fi unul foarte dificil", susţine jucătorul Donbaschet Eugen Melnic.

Donbaschet este lider în clasament, fiind urmată de Ciadîr-Baschet şi Gama Cahul. Soroca-Baschet ocupă ultimul loc.

"Am făcut tot ce am putut. Adversarul este cel puţin cu un nivel mai sus decât echipa noastră. În acest sezon, jucăm deja ca la antrenamente", a spus jucătorul echipei Soroca-Baschet Anatolie Micaliuc.

Până la finalul campionatului regulat au mai rămas trei etape.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu