Donald Trump: Summitul cu Kim Jong-un nu va mai avea loc

Embed:

Donald Trump a anunțat că summitul cu Kim Jong-un nu va mai avea loc. Casa Albă a făcut publică scrisoarea pe care liderul de la Casa Albă i-a transmis-o lui Kim Jong-un prin care anulează întâlnirea programată pentru 12 iunie la Singapore. 

“Din păcate, pe baza furiei extraordinare și a ostilității deschise afișate în cea mai recentă declarație, simt că este inadecvat, în acest moment, să avem această întâlnire planificată de mult timp”, a scris Trump în scrisoarea care a fost lansată joi dimineață.

Președintele american a numit anulearea întâlnirii o “oportunitate ratată” și “moment cu adevărat trist pentru istorie”.

El a spus că aștepta cu nerăbdare să se întâlnească cu dictatorul nord-coreean și i-a spus acestuia să sune sau să scrie dacă se răzgândește, scrie libertatea.ro

Președintele american Donald Trump și Kim Jong-un trebuiau să se întâlnească pe 12 iunie la Singapore, a anunțat liderul de la Casa Albă într-un mesaj postat pe Twitter pe data de 6 mai.

”Mult anticipata întâlnire dintre mine și Kim Jong Un va avea loc în Singapore pe 12 iunie. Vom încerca amândoi să o transformăm într-un moment foarte special pentru Pacea Mondială!”, este mesajul postat de Donald Trump pe contul său de Twitter.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu