Donald Trump: Rusia a comis atacuri cibernetice în timpul campaniei electorale din SUA

Embed:

Rusia a comis atacuri cibernetice în timpul campaniei electorale din Statele Unite. Declaraţia fost făcută de preşedintele ales al SUA, Donald Trump, în cadrul primei sale conferinţe de presă susţină după scrutinul din noiembrie. În timpul discursului, magnatul a vorbit şi despre felul în care vede viitoarele relaţii cu Moscova, dar şi despre soarta afacerilor sale. 

Donald Trump crete că serverele partidului Democrat din Statele Unite au putut fi atacate pentru că nu au fost suficient de securizate:

"În ceea ce priveşte atacurile cibernetice, cred că au fost comise de Rusia. Ştiu însă că astfel de atacuri comit numeroase alte ţări."

Trump a dat asigurări că Statele Unite vor avea relaţii bune cu Rusia atât timp cât el se va afla la Casa Albă:

"Dacă lui Putin îi place de Donald Trump acest fapt reprezintă un atu pentru noi. Acum avem relaţii foarte proaste cu Rusia. Această ţară ne poate însă ajuta să luptă împotriva membrilor ISIS, ceea ce reprezintă o prioritate pentru noi."

Republicanul a promis că va fi cel mai mare creator de locuri de muncă. El a menţionat că mai multe companii auto,printre care Fiat Chrysler și Ford, îşi vor deschide noi fabrici în Statele Unite. În ceea ce priveşte afacerile sale, politicianul a declarat că de ele se vor ocupa cei doi fii ai săi. Donald Trump va fi învestit în funcţia de preşedinte al Statelor Unite în data de 20 ianuarie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu