Donald Trump, în stilul său. L-a lăsat cu mâna întinsă pe preşedintele argentinian Mauricio Macri (VIDEO)

Președintele american Donald Trump și omologul său argentinian Mauricio Macri au fost protagoniștii unui moment stânjenitor pe scena summitului G20, desfășurat recent la Buenos Aires.

La eveniment, președintele Argentinei, Mauricio Macri, i-a întâmpinat pe liderii participanți la summit pe scenă, cu o strângere de mână, scrie digi24.ro.

La un moment dat, când a venit rândul șefului de la Casa Albă să îndeplinească această formalitate, s-a produs gafa: după ce i-a strâns mâna lui Macri și au făcut o poză împreună, Trump a plecat în grabă.

 

Camerele televiziunilor au surprins întreaga scenă. Președintele argentinian a strigat după Donald Trump, atenționându-l că trebuie să rămână și la poza de grup. Însă liderul american nu se mai întoarce pe scenă. Reacția lui Mauricio Macri vorbește de la sine.

Liderii mondiali au semnat la Buenos Aires un acord prin care se reafirmă angajamentul din partea celor mai puternice economii faţă de un comerţ multilateral şi către "o ordine internaţională bazată pe ordine". De asemenea, se doreşte o reformă a Organizaţiei Mondiale a Comerţului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu