Donald Trump i-a cumpărat tăcerea unei actriţe de filme pentru adulţi cu 130.000 de dolari

Un avocat al preşedintelui Donald Trump a aranjat o plată de 130.000 de dolari către o fostă actriţă de filme pentru adulţi, cu o lună înainte de alegerile din 2016, ca parte a unei înţelegeri care i-ar fi interzis acesteia să discute public despre un presupus contact sexual cu Trump, potrivit Wall Street Journal.

Michael Cohen, care a fost timp de aproape un deceniu avocatul principal al lui Organizaţiei Trump, a aranjat o plată către o femeie, Stephanie Clifford, în octombrie 2016 după ce avocatul acesteia a negociat acordul de confidenţialitate cu Cohen, conform surselor citate de WSJ.

Clifford, al cărei nume de scenă este Stormy Daniels, a susţinut că acest contact cu Trump a avut loc în 2006, după un turneu de golf al celebrităţilor, organizat pe malul lacului Tahoe.

Donald Trump s-a căsătorit cu Melania Trump în 2005.

Preşedintele s-a confruntat cu mai multe acuzaţii în timpul campaniei, majoritatea legate de comportament necorespunzător în interacţiunile cu femei, şi le-a negat vehement. În acest caz, nu există acuzaţia de interacţiune sexuală lipsită de consens, scrie zf.ro

„Acestea sunt acuzaţii vechi, reciclate, care au fost publicate şi puternic dezminţite înainte de alegeri”, a transmis un oficial din Casa Albă. Oficialul a refuzat să răspundă la întrebările legate de înţelegerea semnată cu Cifford. Nu se cunoaşte nici dacă Donald Trump este conştient că femeia a fost plătită.

O altă actriţă de filme pentru adulţi, Jessica Drake, a susţinut în octombrie 2016 în cadrul unei conferinţe de presă, că Trump a sărutat-o cu forţa pe ea şi încă două femei într-un hotel, în cadrul aceluiaşi eveniment de golf din 2006.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu