Donald Trump a încercat să-l ia de mână pe Jean-Claude Juncker. REACŢIA preşedintelui Comisiei Europene

Embed:

Președintele SUA, Donald Trump și președintele CE, Jean-Claude Juncker, au dat o declarație de presă comună, joi, în care au anunțat că SUA şi UE au convenit să colaboreze pentru a avea zero taxe, zero bariere şi zero subvenţii pentru bunurile industriale non-auto. La sfârșitul declarației, Trump a încercat să-l ia de mână pe Juncker.

Donald Trump a devenit deja celebru pentru strângerile de mână cu diferiți lideri, în utlimul an, printre care Theresa May, Emmanuel Macron sau chiar cu Emomali Rahmon, președintele Tajikistanului, amintește Independent, potrivit Digi24.ro.

Cel mai nou moment bizar creat de președintele SUA a fost la întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, după ce cei doi au dat o declarație de presă comună, la Casa Albă.

Donald Trump a întins într-un mod evident mâna spre președintele CE, însă acesta l-a refuzat.

SUA şi UE au convenit să colaboreze pentru a avea zero taxe, zero bariere şi zero subvenţii pentru bunurile industriale non-auto, conform declaraţiei comune date publicităţii după discuţiile dintre preşedintele SUA Donald Trump şi preşedintele Comisiei Europene Jean Claude Juncker.

Declaraţia consemnează că SUA şi UE au împreună 830 de milioane de cetăţeni şi reprezintă peste 50 la sută din Produsul Intern Brut la nivel global.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu