DOLIU. Unul dintre ostaticii atacatorului din localitatea Mălăiești a murit la spital

Embed:

Unul dintre bărbaţii care a fost rănit şi luat ostatic acum câteva săptămâni de pistolarul de la Mălăieşti, Criuleni, a murit. Acesta avea 56 de ani şi a fost internat în secţia Reanimare a Spitalului de Urgenţă din Capitală chiar în ziua tragediei, fiind inconştient în toată această perioadă.

Bărbatul a fost împuşcat de prietenul de pahar în abdomen şi picior şi a fost lovit cu un topor în cap. Agresorul l-a ţinut ostatic timp de mai multe ore.

Soţia victimei, care a mers la pistolar să vadă ce se întâmplă, a fost împuşcată în picior. Femeia, împreună cu cel de-al doilea bărbat ţinut ostatic de agresor, au reuşit să scape de furia individului.

Şi poliţiştii care au venit la faţa locului au nimerit sub o ploaie de gloanţe, însă niciunul nu a fost rănit.

Suspectul are 62 de ani şi se află acum în arest. Individul are patru capete de acuzare grave. În casa lui au fost găsite o grenadă, mai multe pistoale şi cartuşe, majoritatea deţinute ilegal.

Făptaşul şi-a recunoscut vina.

CITEŞTE ŞI: FOCURI DE ARMĂ la Criuleni. Persoane luate ostatice și răniți. Conducerea IGP, la fața locului

PUBLIKA.MD AMINTEŞTE: DETALII despre împuşcăturile și luarea de ostatici de la Criuleni. Ce a descoperit poliţia în gospodăria ATACATORULUI (FILMUL OPERAŢIUNII)

loading...

Lasă un comentariu