DOLIU în rândul poliţiştilor. Şeful Secției Urmărire Penală IP Bălţi ar fi murit în urma unei competiţii organizată de MAI

Embed:

Şeful Secției Urmărire Penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți, Vitalie Spatari, s-a stins din viață. Rudele bărbatului spun că decesul acestuia s-a produs în circumstanţe suspecte, aşa cum bărbatul era sănătos.

Stare sa s-ar fi înrăutăţit , după ce la începutul lunii septembrie, bărbatul a participat la meciul de fotbal „Cupa independenţei”, organizată sub egida Ministerului de Interne, unde a suferit o accidentare. 

La eveniment a participat atunci și ministrul degrevat Andrei Năstase, însă incidentul a fost trecut sub tăcere.                                                                               

După acest incident, bărbatul a fost internat la Spitalul Raional Bălţi, ulterior s-a tratat şi la Chişinău, dar vineri, în data de 4 octombrie, acesta s-a stins.

Serviciului de presă al Inspectoratului de Poliţie Bălţi ne-a confirmat faptul că Vitalie Spatari a decedat, însă a refuzat să ne de-a detalii. Totodată, secretarul de stat din cadrul MAI, Ianuş Erhan, susţine că cazul va fi investigat pentru a fi stabilite toate circumstanţele.

"Pe cazul dat s-a pornit un dosar penal. Urmează să stabilim toate circumstanţele, cum dumnealui a primit trauma dată. Da, una din versiuni că la acea competiţie. Plus urmează să vedem cât de corect au pus diagnoza medicii l-au examinat la Bălţi", a spus Ianuș Erhan, secretar de stat în cadrul MAI.

Astăzi, poliţistul a fost condus pe ultimul drum, iar pe pagina de facebook a Inspectoratului General al Poliției a fost publicat un necrolog în memoria lui. Colegii îl descriu ca fiind ca un om de excepţie și de o mare noblețe sufletească şi devotat profesiei de poliţist.

Amintim că în comunicatul de presă despre ”Cupa Independenței”, emis de MAI imediat după veniment, se spunea doar despre participarea lui Andrei Năstase, că participanții au primit diplome și medalii, dar și că evenimentul a avut drept scop propagarea modului sănătos de viaţă, spiritului de competiţie şi a cooperării prieteneşti între instituţiile de drept din ţară. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu