DOLIU în fotbal! Un fost internaţional irlandez a murit de cancer la 36 de ani

Fostul internațional irlandez Liam Miller a murit de cancer. Trecut pe la Celtic și Manchester United, a pierdut lupta cu boala necruțătoare la doar 36 de ani. Irlandezul a murit vineri seara, după ce a fost diagnosticat cu cancer la pancreas în luna noiembrie a anului trecut, scrie libertatea.ro.

"Toți cei care o iubim pe Celtic suntem extrem de triști după decesul lui Liam Miller, fostul nostru mijlocaș. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia și prietenii lui", a fost mesajul celor de la Celtic.

În memoria lui Miller, jucătorii grupării din Scoția vor purta banderole negre la meciul de sâmbătă, cu Patrick Thistle, din Cupa Scoției. Înaintea meciului de pe Celtic Park se va ține și un minut de reculegere.

Fostul jucător al lui Manchester United, Celtic (a cucerit Cupa Scoției în 2004), Sunderland (a promovat în Premierhip în 2007), Queens Park Rangers sau Hibernian, a marcat un singur gol pentru naționala Irlandei. El a punctat într-un amical din 2006 cu Suedia, meci câștigat de irlandezi cu scorul de 3-0, la Dublin.

Pe final de carieră, Liam jucase în Australia, la Perth Glory, Brisbane Roar sau Melbourne City.

Miller a lăsat în urmă o soție îndurerată, doi băieți și o fată.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu