DOLIU ÎN FAMILIA REGALĂ! Sora reginei Olandei, GĂSITĂ MOARTĂ în apartamentul său

Inés Zorreguieta, sora mai mică a reginei Maxima a Olandei, a fost găsită moartă în apartamentul său din Buenos Aires, noaptea trecută. În vârstă de doar 33 de ani, Inés Zorreguieta s-ar fi sinucis din cauza unei grave depresii, scrie spynews.ro.

Inés Zorreguieta, sora reginei Maxima a Olandei, s-a stins din viaţă la vârsta de 33 de ani. Aceasta a fost găsită moartă în apartamentul său din Buenos Aires, miercuri naoapte. Autorităţile care au ajuns la faţa locului, au declarat că ar fi vorba despre o sinucidere, potrivit dailymail.co.uk.

Sora Reginei Maxima, Inés Zorreguieta, a lucrat ani la rând pentru guvernul din Argentina, în cadrul Ministerului Dezvoltării Sociale. De asemenea, anunţul trist a fost făcut şi de purtătorul de cuvânt al guvernului olandez, care a confirmat moartea sa.

"Probabil că a fost o sinucidere...”, a declarat purtătorul de cuvânt.

Cine este Regina Maxima a Ţărilor de Jos

Regina Maxima este soţia regelui Willem-Alexander al Ţărilor de Jos, care obţinut titlul de Regină a Ţărilor de Jos, după urcarea pe tron a soţului său în anul 2013 Ea este una dintre puţinii membri ai familiilor regale din întreaga lume care să fie un susţinător deschis al drepturilor homosexualilor şi de asemenea, primul membru regal care a participat la conferinţa pentru drepturile persoanelor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu