Doliu, flori şi lumânări la Căuşeni, în memoria victimelor tragicului accident, care a luat viaţa a trei tineri (FOTO)

Flori şi lumânări în memoria victimelor tragicului accident, care a avut loc pe 17 octombrie, pe şoseaua Chișinău-Anenii Noi-Căușeni.

Potrivit unei tinere, care a postat mai multe imagini pe o reţea de socializare, locuitorii oraşului Căuşeni sunt îndureraţi de cele întâmplate, astfel în fața oficiului în care a activat băiatul de 32 de ani și a Inei, fata de 27 de ani, morţi în accident, dar şi la intrarea în orașul Căușeni, au fost depuse flori şi lumânări.

"Flori, lumânări, dar și numărul de înmatriculare a autoturismului care le-a luat viața, depuse în fața oficiului în care a activat băiatul de 32 de ani și a Innei, fata de 27 de ani implicați în teribilul accident rutier de joi dimineața de la intrare în orașul Căușeni.Totodată locul impactului de la intrare în orașul Căușeni a fost și el marcat cu buchete imense de flori în memoria celor trei tineri care și-au pierdut viața pe șosea. Căușenenii azi sunt în lacrimi. Condoleanțe familiilor și rudelor îndurerate", a scris o tânără.

PUBLIKA.MD aminteşte că accidentul de pe şoseaua Chișinău-Anenii Noi-Căușeni s-a produs în urma coliziunii frontale a automobilelor. Maşina, model "Peugeot", condusă de bărbatul de 32 de ani, deplasându-se spre direcția orașul Căușeni, la ieșire din curbă periculoasă, a intrat în coliziune cu autoturismul, model "Opel Zafira", care era condus de tânărul de 19 ani, care se deplasa în pantă spre direcția satului Grigorievca.

În urma impactului, ambii șoferi și pasagera din Peugeot, o femeie de 27 de ani, au decedat pe loc, iar pasagerul din Opel Zafira, un bărbat de 48 de ani a fost transportat la spitalul raional Căușeni cu diverse răni.

Citeşte şi: Încă o TRAGEDIE pe şosea. Trei persoane au decedat, în urma unui ACCIDENT GRAV la Căuşeni (IMAGINI DE GROAZĂ)

Tânăra care a decedat era renumita bloggeriţă Ina Coffeina. Aceasta este cunoscută din filmuleţele proiectului Zâmbărele.

Citeşte şi: Tragic! În teribilul accident de la Căuşeni a decedat o bloggeriţă renumită din Moldova (FOTO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu