Doi tineri, reținuți pentru că au jefuit un bărbat în vârstă de 37 de ani (VIDEO)

Embed:

Doi tineri cu vârstele de 24 și 26 ani, originari din raioanele Ungheni și Strășeni, au fost reținuți de polițiști, fiind suspectați de comiterea unui jaf.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 16 iunie, de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, comunicând că a fost jefuit. La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor, iar victima le-a comunicat polițiștilor că aflându-se la terasa unui local de pe str. Ion Creangă, a făcut cunoștință cu indivizii, au consumat împreună băuturi alcoolice, după care au decis să meargă la un alt local.

În timp ce se deplasau, bărbatul a fost agresat și jefuit de geantă, fiindu-i cauzat un prejudiciu în sumă de 10 200 lei.

Astfel, în urma măsurilor de investigație și urmărire penală inițiate de forțele de ordine, suspecții au fost identificați și escortați la inspectorat. În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vinovăția comunicând că în momentul comiterii infracțiunii erau sub influența băuturilor alcoolice. În context, a fost inițiată o cauză penală în baza art. 187 Cod Penal,,Jaf”, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 5 la 7 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu