Doi tineri din Vatici au violat o minoră în mașină, în timp ce un polițist stătea de pază

Embed:

Doi locuitori ai satului Vatici sunt cercetaţi penal pentru violul unei minore, iar un poliţist, în prezenţa căruia s-a produs crima, va fi cercetat pentru complicitate la comiterea infracţiunii.

Potrivit procurorilor, cazul a avut loc în noaptea de 22 spre 23 iulie, la discoteca din satul Pelivan, cînd învinuiţii, care se cunoşteau cu victima, au ademenit-o în automobilul unuia dintre aceştia sub pretextul de a se deplasa acasă. Prin constrîngere psihică şi fizică, aceştia au abuzat sexual minora, în vîrstă de 16 ani. Crima s-a produs în prezenţa celui de-al treilea complice, care s-a dovedit a fi poliţist în cadrul Inspectoratului de poliţie Orhei.

Imediat după cele întîmplate, victima s-a adresat oamenilor legii, la scurt timp, agresorii fiind reţinuţi şi puşi sub învinuire.

"Au fost reţinute două persoane, au statut de învinuit respectiv le-a fost aplicată măsura preventivă, arest preventiv pe 30 de zile. Cea de-a treia persoană care este colaborator al poliţiei, respectiv este cercetat în stare de libertate. În cazul în care se va constata vinovăţia acestuia, respectiv procuratura va solicita suspendarea acestuia din funcţie."  a spus procurorul Vadim Machidon 

Pentru violul unei minore, comis de două sau mai multe persoane, norma penală prevede pînă la 12 ani închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu