Doi tineri din Cimișlia, reținuți. Dețineau ilegal arme și muniții (VIDEO)

Embed:

Doi  tineri cu vârstele de 22 ani şi respectiv 24 ani, originari din raionul Cimişlia, au fost reţinuţi de poliţişti. Aceștia sunt suspectaţi de furt din apartament.

Incidentul a avut loc în luna octombrie 2018, poliţiştii fiind alertaţi de victima în vârstă de 47 ani, comunicând că din apartament au fost furate bunurile materiale.

La faţa locului proprietara le-a comunicat poliţiştilor că din apartament au fost sustrase bijuteriile din aur şi bani. Prejudiciul fiind de 200.000 de lei.

În acest context a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt. Conform legislaţiei în vigoare prevede amendă în mărime de la 32.500 la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Astfel, la data de 03 ianuarie, poliţiştii au efectuat percheziţie autorizată la domiciliul acestora în raionul Cimişlia.

În urma percheziţiei forţele de ordine au depistat: 50 cartușe pentru arma Karabin, 213 cartușe de vânătoare la calibru diferit, 40 cartușe, o armă cu amortizator confecţionată artizanal, 5 arme de vânătoare cât şi alte obiecte predestinate braconajului, deţinute ilegal.

Întrebaţi despre proveniența bunurilor, tinerii se încurcau în declarații, spunând că le au de la o persoană care a decedat.

Tinerii anterior au fost judecaţi pentru huliganism şi braconaj.

Armele și munițiile au fost ridicate pentru a fi supuse expertizei balistice iar cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care deţinătorii  au ajuns în posesia acestora.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu