Doi tineri din cei 15 implicaţi în BĂTAIA CRÂNCENĂ dintr-un local din satul Bobeica, reţinuţi

Embed:

Doi tineri din cei 15 implicaţi în bătaia de sâmbătă noaptea, dintr-un local din satul Bobeica, raionul Hânceşti, au fost reţinuţi. Potrivit poliţiei, unul dintre ei este minor.Tinerii nu-şi recunosc vina.

"Băieţii au vârsta cuprinsă între 17 şi 18 ani şi sunt originari din raionul Hânceşti. Celelalte persoane sunt identificate şi urmează să fie reţinute. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi ei riscă privaţiune de libertate de la 3 la 7 ani", a declarat Tatiana Soloţcaia, ofiţer de presă IP Hânceşti.

Tânărul de 18 ani a fost reţinut pentru 72 de ore, iar minorul - pentru 24 de ore.

"A fost pornită cauză penală pentru huliganism. Minorul este sub tutela bunelului", a menţionat  Tatiana Soloţcaia, ofiţer de presă IP Hânceşti.

Procurorul urmează să ceară mandate de arestare pe numele celor doi reţinuţi. Dacă li se va demonstra vinovăţia, tinerii riscă până la şapte ani de închisoare.

PUBLIKA.MD aminteşte că, sâmbătă noaptea, mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare în într-un bar din Bobeica. Încăierarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local. Totul a pornit după ce un grup de băieţi agresivi a dat buzna în bar şi a început să atace clienţii.

Agresorii au folosit tot ce le-a căzut în mâini, de la tacuri până la pahare şi sticle. Aceştia au acţionat în mod organizat, deoarece s-au adunat din mai multe localităţi. Unul dintre tinerii implicaţi în confruntare s-a ales cu o fractură la un picior. Ceilalți - cu plăgi tăiate şi leziuni mai puţin grave.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu