Doi tineri din Capitală sunt cercetați penal pentru că au furat mașini și motorete

Embed:

În urma desfășurării măsurilor de profilaxie  de către ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție a sectorului Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a municipiul Chișinău, pe timp de noapte, în flagrant delict au fost reținuți doi tineri care încercau să fure o motoretă de model Viper, ce era parcată în fața blocului de locuit de pe strada Albișoara.

Indivizii au fost ecortați la inspectorat pentru audieri, aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 16 ani și respectiv 19 ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare. În cadrul acțiunilor procesual penale tinerii și-au recunoscut vinovăția comunicând forțelor de ordine că au încercat să sustragă motoreta cu scopul de a se plimba prin capitală. Totodată aceștia au recunoscut că au mai comis patru furturi din automobile pe parcursul lunii iunie,pe teritoriul sect. Râșcani, de unde au sustras bunuri materiale.

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de  în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 4 ani.

Lasă un comentariu