Doi tineri din Anenii Noi au fost încătuşaţi în momentul când comercializau piesele unui BMW furat

Embed:

Doi tineri cu vârstele de 17 şi respectiv 23 ani, originari din raionul Anenii Noi, au fost încătuşaţi. Aceştia au fost imobilizaţi şi reţinuţi într-un autoservice din Sângera, în timp ce încercau să vândă piesele unui automobil furat.

Potrivit datelor acumulate în cadrul acţiunilor de urmărire penal, bănuiţii au furat acum trei luni un automobil de model "BMW seria 5", înmatriculat peste hotarele ţării, care era parcat pe strada A. Doga din sectorul Râşcani. Respectiv proprietarul în vârstă de 29 ani s-a adresat la poliţie după ajutor, estimând preţul automobilului în sumă de 2.500 euro.

Oamenii legii au identificat şi reţinut făptașii în flagrant delict. Indivizii au depozitat piesele dezmembrate de la automobil la un autoservice din Sângera, de unde le vindeau clienţilor. O parte din piese deja au fost vândute, iar celelalte urmau a fi realizate unui bărbat la preţuri reduse.

Totodată bănuiţii s-au asigurat să modifice numărul de înregistrare de pe motor, pentru a nu fi demascaţi de poliţie, pe care intenţionau să-l vândă cât mai urgent.

În acest context piesele rămase au fost ridicate de către poliţişti, celelalte urmează a fi depistate la cumpărători. 

Bănuiţii au fost reţinuţi și riscă să fie pedepsiţi cu închisoare pe un termen de până la 10 ani, pentru furt în proporţii mari.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu