Doi tineri de 23 de ani, găsiți împușcați în cap într-un bar. Prima ipoteză a anchetatorilor

Doi tineri din judeţul Arad, în vârstă de 23 de ani, au fost găsiţi, miercuri dimineaţă, decedaţi, fiind împuşcaţi, într-un bar din localitatea arădeană Târnova, relatează News.ro. Prima ipoteză a anchetatorilor este că ar fi vorba de o crimă pasională și că bărbatul și-a împușcat iubita în cap, apoi și-a pus capăt zilelor, scrie digi24.ro.

Cadavrele au fost găsite de o cunoştinţă a uneia dintre victime, care a sunat la 112. Poliţiştii şi procurorii criminalişti au ajuns la faţa locului şi fac cercetări.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, decedaţii sunt o femeie şi un bărbat, ambii de 23 de ani, care au avut o relaţie de concubinaj. Tânăra lucra în barul în care a fost găsită moartă.

Una dintre ipotezele luate în calcul de către anchetatori este că a fost vorba de o crimă urmată de o sinucidere. Arma folosită este una artizanală şi a fost ridicată pentru expertiză.

„Expertiza medico-legală și balistică vor fi hotărâtoare. Dacă se vor găsi gloanțe din același pistol, atunci rămâne în picioare crima urmată de sinucidere. Poate să justifice o astfel de ipoteză. Mai e o ipoteză fantastică. Vine un terț și-i împușcă. Le urez succes. E o zonă nenorocită aici, interlopă, trafic, răzbunatori. Conflicte pe gelozie. Să fim increzatori în competențele autorităților. Sunt polițiști care s-au chinuit cu zona asta. Interlopii sunt ca la ei acasă. Nu-i o chestiune simplă”, a declarat psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu