Doi tineri au pornit la drum cu permise de conducere false. Ce a urmat

Doi tineri au pornit la drum cu permise de conducere false. Aceştia a fost deconspiraţi în urma verificărilor de către Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Cahul.
 
În primul caz, este cercetat un cetățean moldovean de 27 de ani. Acesta era la volanul unui BMW 525, cu numere de înmatriculare moldovenești. În urma verificărilor, s-a constatat că tânărul avea permisul de conducere fals şi ar fi fost eliberat de autoritățile din Federația Rusă. Posesorul a declarat că îl obținuse pe căi legale la Moscova, fapt ce nu a pus la îndoială veridicitatea acestuia.
 
În cel de-al doilea caz, un cetățean român, în vârstă de 35 de ani, s-a prezentat în punctul de trecere Cahul, la volanul unui Volkswagen Turan. Ca urmare a controlului documentelor, s-a constatat că permisul de conducere este fals. Tânărul a recunoscut că prin intermediul unei persoane necunoscute a obținut permisul, pentru care a oferit 1.000 de paunți englezești.
 
Tinerilor le-a fost autorizată trecerea frontierei de stat, doar că în calitate de pasageri. Permisele de conducere falsificate au fost ridicate și transmise spre expertiză.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu