Doi tineri au fost găsiţi împuşcaţi într-un automobil la Durleşti

Embed:

Doi adolescenţi au fost găsiţi împuşcaţi într-un automobil la Durleşti. Informaţia a fost confirmată de surse din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit şefului serviciului de presă al MAI, Olga Baciu, este vorba despre un tânăr de 19 ani, originar din raionul Teleneşti şi o fată de 15 ani, din Durleşti. Crima s-a produs în noaptea dinspre 31 martie spre 1 aprilie, în jurul orei 1.00.

Cadavrele au fost depistate de către colaboratorii Regimentului Patrulă şi Santinelă, într-o maşină marca BMW, de culoare verde, lângă biserica "Sfântul Andrei". Automobilul abandonat se afla în câmp, la o distanţă de 80 de metri de la şosea.

Tânărul a fost găsit în portbagaj, îmbrăcat, cu o împuşcătură în cap, iar fata în salonul automobilului, pe jumătate dezgolită, şi ea cu semne vizibile de plagă sub formă de împuşcătură. Se presupune că cei doi au fost asasinaţi cu o armă de vânătoare. Oamenii legii nu au putut spune dacă minora a fost violată sau nu.

Potrivit reprezentantului MAI, adolescenţii locuiau ambii în Durleşti şi învăţau la liceul din localitate. Mai mult ca atât, ei erau prieteni.

La faţa locului s-a deplasat grupa operativă. Pe acest caz a fost pornită o investigaţie. Crima este calificată drept excepţional de gravă.

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu