Doi surferi au trăit periculos în apele mării când se pregăteau să concureze în cadrul Campionatului Mondial

Embed:

Doi surferi au trăit periculos în apele mării când se pregăteau să concureze în cadrul Campionatului Mondial de specialitate desfășurat pe coasta Africii de Sud. În sferturile de finală, competiția a fot întreruptă din cauza unui rechin ce se apropia de doi dintre participanţi. Organizatorii competiţiei au intervenit imediat şi au trimis mai multe bărci pentru a-i feri de pericol.

Unul din cei doi surferi care concurau în faza sferturilor de finală este triplul campion mondial Mick Fanning. Cu doi ani în urmă, australianul a reuşit să supravieţuiască în mod miraculos după ce a fost chiar atacat de un rechin.

Atunci, Fanning se pregătea să urce pe placa de surf când a fost încolţit de un rechin. Prădătorul l-a răsturnat în apă, iar sportivul nu s-a pierdut cu firea şi a început să țipe şi să-l lovească.

De această dată Fanning spune că a scăpat uşor de un nou atac al rechinului.

"Încercam să prind un val mai bunicel şi să ajung la mal, dar mi s-a comunicat că rechinul era tocmai pe acea direcţie. Acum sunt fericit că nu am reușit acel lucru", a spus surferul Mick Fanning.

Etapa din Africa de Sud, a şasea la număr din cadrul Campionatului Mondial de surfing, se va încheia duminică.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu