Doi studenţi de la o facultate de Chimie, ACUZAŢI de prepararea drogurilor în proporţii deosebit de mari

Embed:

Un student şi o studentă, ambii din cadrul facultăţii de chimie a unei universități, au fost puşi sub învinuire pentru prepararea şi punerea ilegală în circulaţie a substanţelor narcotice şi psihotrope.

Potrivit procurorilor, învinuiţii au amenajat un laborator improvizat la vila unuia dintre aceştia din comuna Tohatin. Astfel, în noaptea de 4 spre 5 martie, aceştia au transportat materie primă şi precursori în vederea preparării în proporţii deosebit de mari a substanţei psihotrope – amfetamină.

În rezultatul percheziţiilor efectuate de procurori, de comun cu angajaţii Direcţiei Antidrog din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii, la vila menţionată au fost depistate şi ridicate precursori (acid azotic, acid acetic, acid sulfuric, acetonă şi alte substanţe care nu sunt prezente în circuitul liber) vase din sticlă, colbe de diferite dimensiuni, cîntare şi pachete din polietilenă pentru dozarea substanţelor narcotice, precum şi două plicuri care conţineau amfetamină în proporţii deosebit de mari.

La demersul procurorilor, studentul a fost plasat în arest preventiv pe un termen de 30 zile, iar colega acestuia - în arest la domiciliu pe un termen de 30 zile.

Urmărirea penală continuă.

Citeşte şi: "BREAKING BAD" de Chișinău. Doi medici stomatologi vindeau amfetamină în proporţii deosebit de mari

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu