Doi şoferi au fost duşi la Inspectoratul de Poliţie, după ce oamenii legii au găsit ASTA în vehicule

Transporta carne de porc fără acte de provenienţă şi a fost reţinut de poliţişti. Potrivit inspectorilor de patrulare, pentru verificări a fost stopat, la intersecția străzilor Tighina și Mitropolit Varlaam din capitală, un autovehicul "Ford Transit".

Astfel, şoferul de 30 de ani a arătat documente pentru 280 de kg de carne, iar mașină avea aproape o tonă. 

Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție al sectorului Centru din capitală pentru audieri. Conform spuselor conducătorului auto, carnea a fost colectată de la mai multe persoane, din diferite localități ale țării. Aceasta urma a fi vândută în Piața centrală din Chișinău.

Poliția stabilește toate circumstanțele cazului respectiv.

Un alt caz a avut locul în satul Copăceni, raionul Sângerei. Inspectorii de patrulare dislocați pe traseul M14 au stopat pentru verificări un "Mercedes 609D". La volan era un bărbat de 29 de ani, originar din localitatea Brânzeni, raionul Telenești. Acesta transporta 7 bovine, în valoare de 35.000 de lei.

Conducătorul auto nu avea niciun act care să confirme proveniența mărfii. Potrivit lui, animalele au fost luate de la o fermă din satul Chițcani, raionul Telenești și urma să fie dusela o altă fermă situată în localitatea Rădoaia din raionul Sângerei.

Bărbatul a fost condus la Inspectoratul de Poliție din Sângerei, pentru a putea fi stabilite toate circumstanțele legate de acest caz.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu