Doi șoferi aproape în comă alcoolică, opriţi de poliţişti: "Te rog frumos. Asta este mult?" (VIDEO)

Embed:

Doi șoferi aproape în comă alcoolică au pus în pericol viața locuitorilor Capitalei. Unul dintre ei, în stare avansată de ebrietate, a urcat la volan şi a pornit pe străzile Chișinăului la ghidonul unei motorete.

Bărbatul a fost stopat în timp ce se deplasa neuniform pe strada Calea Ieșilor.

Fiind supus testului alcoolscopic s-a stabilit că șoferul, în vârstă de 37 ani, avea 1.46 mg/l de alcool în aerul expirat.

Un alt şofer care conducea o motocicletă fără număr de înmatriculare a fost stopat pe traseul Ialoveni – Hîncești. Tânărul de 22 de ani a fost supus testului alcoolscopic şi avea 0.94 mg/l de alcool în aerul expirat.

INP reamintește șoferilor că orice cantitate de alcool, oricât de mica, îți poate afecta abilitatea de a conduce și cu cât o persoană are o concentrație mai mare de alcool în sânge, cu atât crește șansa de a provoca un accident rutier.

Reamintim că gradul minim de ebrietate este stabilit de la 0,15 mg/l până la 0,3 mg/l în aerul pur expirat, iar pentru stare avansată de ebrietate este considerat în cazul depăşirii de 0,3 mg/l în aerul pur expirat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu