Doi români au electrocutat proprietarul unei bijuterii din Anglia, apoi l-au strangulat

Cristi-Adi Mandi și Alin-Viorel Dimofti, ambii în vârstă de 27 de ani, l-au atacat pe proprietarul unui magazin de bijuterii cu un pistol cu șocuri electrice.

După ce l-au electrocutat, l-au strangulat cu un cablu, până când omul s-a prefăcut că a murit, iar agresorii i-au dat drumul, a notat ziarulromanesc.net. Atacul a avut loc pe 27 decembrie 2016, pe London Road din localitatea Barking. Hoții au fugit cu bijuterii în valoare de 400.000 de lire sterline. Ancheta a arătat că cei doi intraseră în Marea Britanie cu o mașină, prin Eurotunel, pe data de 9 decembrie 2016, scrie libertatea.ro.

În februarie 2019 au fost emise mandate europene de arest pentru ambii inculpați, iar pe 14 martie Dimofti a fost arestat în Franța și extrădat. Mandi a fost arestat pe 13 martie 2019 în Italia.

Singura bijuterie recuperată a fost un inel de aur. Mandi a primit o pedeapsă de 12 ani, iar Dimofti a fost închis pentru 8 ani. „Suntem încântați că inculpații sunt acum în spatele gratiilor și sperăm că acest rezultat arată angajamentul nostru de a aresta persoanele periculoase de pe străzile Londrei”, a declarat polițistul care s-a ocupat de anchetă.

Lasă un comentariu