Doi pretendenți până acum la fotoliul de primar la Bălţi. Ce spun oamenii

Embed:

Şi la Bălţi pregătirile pentru alegeri sunt în toi. Doi pretendenţi pentru funcţia de primar au depus actele pentru a fi înregistraţi. Este vorba despre candidatul Partidului DA, Arina Spătaru, şi Alexandru Usatîi propus de socialişti.

Localnicii spun că viitorul primar va trebui să rezolve o mulţime de probleme, rămase după plecarea fugarului Renato Usatîi.

"Prima problemă care trebuie să fie rezolvată sunt drumurile, gunoiştea, de asemenea."

"Nu ştiu ce s-a întâmplat cu drumurile noastre? Este un dezastru."

Şi criza deşeurilor din oraş nu a dispărut. Sărbătorile de Paşte, oamenii au fost nevoiţi să le petreacă prin mormane de gunoi.

"În trei luni de zile o dată nu s-a făcut curăţenie. Să fie un gospodar bun."

"Să cureţe oraşul în primul rând, să înfrumusețeze, să facă pentru copii nişte terenuri, în general, să aducă oraşul într-o stare bună."

Alţi doritori care pretind la funcţia de primar al oraşului Bălţi mai au încă şapte zile pentru a depune actele la Consiliul Electoral de Circumscripţie.

"Până la data de 19 luna aceasta este termenul limită pentru depunerea actelor, inclusiv pentru persoanele care intenţionează să candideze independent. În termen de şapte zile Consiliul Electoral de Circumscripţie urmează să examineze setul de documente şi să emită o decizie", a spus Iulian Paciurca, vicepreşedintele Consiliului Electoral Bălţi.

Orașul Bălți a rămas fără primar după ce, acum câteva luni, penalul fugar Renato Usatâi și-a dat demisia. Decizia lui Usatîi vine după scandalul privind evacuarea gunoiului din localitate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu