Doi poliţişti a făcut o glumă pe seama colegului lor. Ce pedeapsă au primit (VIDEO)

Embed:

Incidentul a avut loc într-un sector de poliţie din Kaliningrad. Doi ofiţeri de poliţie au trimist un ordin fals, către colegul lor din alt departament, care ar fi fost semnat de superiorul acestuia. 

"Cer ... să fie decorate încăperile cu fulgi de zăpadă confecţionaţi din hârtie, câte 2 fulgi de zăpadă pe 1 coală A4. Cel puțin cinci foi", se arată în aşa-zisul ordin, semnat de șeful adjunct al Ministerului Afacerilor Interne regional.

Poliţiştii au mărturisit că au vrut să facă o glumă, iar colegul lor i-a crezut şi a început să execute ordinul, tăind mai mulţi fulgi din hârtie. Apoi a trasmis imaginea cu "ordinul" pe un grup din Viber. 

După ce au fost demascaţi, şeful acestora i-a chemat în cabinet şi i-a obligat, drept pedeapsă, să confecţioneze fulgi de nea din hârtie pentru întreg departamentul, iar imaginile au fost transmise pe reţelele de socializare.

„Mai activ, trebuie să tăiem fulgi de zăpadă pentru toate subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne. Pentru Krasnoyarsk, pentru Sahalin, pentru Sverdlovsk, pentru Saratov ... Aici m-au sunat de ieri, - pentru Ministerul Afacerilor Interne, pentru FSB, pentru procuratură", îşi încuraja şeful subalternii. 

 

 

loading...

Lasă un comentariu