Doi moldoveni care au lucrat la vila celebrului motociclist italian Valentino Rossi, solicită despăgubiri de 114 mii de euro

Embed:

Doi moldoveni, soţ şi soţie, care au lucrat ca îngrijitori la vila celebrului motociclist italian Valentino Rossi l-au dat în judecată după ce au fost concediaţi. Ei solicită despăgubiri pentru orele suplimentare neplătite şi pentru lunile nelucrate din contract. 

Victor Untu şi Zinaida Jigan susţin că au muncit timp de 10 ani pentru o companie care deţinea vila şi care era condusă de tatăl sportivului. Ei spun că au fost concediaţi luna trecută pe motiv că vila va fi vândută.

Moldovenii consideră că de fapt locuinţa a fost doar trecută pe numele motociclistului şi că vânzarea ar fi fost doar un pretext pentru a fi concediaţi. Cei doi cer acum salariul integral, inclusiv pentru lunile în care nu au lucrat, precum şi plata pentru orele suplimentare făcute. Suma despăgubirilor este de 114 mii de euro.

Avocaţii lui Rossi susţin că noul proprietar nu e obligat să menţină angajaţii fostului proprietar şi contestă orele suplimentare efectuate.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu