Doi minori din Capitală, cercetați penal pentru tâlhărie (VIDEO)

Embed:

Doi minori din Capitală, cu vârstele de 15 și respectiv 16 ani, sunt cercetați penal pentru tâlhărie.

Infracțiunea a avut loc în noaptea de 12 februarie curent, polițiștii Inspectoratului de Poliție Râșcani fiind alertați de un tânăr de 28 de ani, care a comunicat că a fost deposedat de telefonul mobil de model ,, Lenovo”.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și ofițerii de investigație specializați în combaterea jafurilor și tîlhăriilor, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Victima a declarat forțelor de ordine că de acesta s-au apropiat 2 indivizi și cu aplicarea violenței și amenințând-ul l-au deposedat de telefon, cauzându-i un prejudiciu în sumă de 2.150lei.

Suspecții au fost identificați și conduși la Inspectorat pentru declarații, ulterior fiind audiați în cadrul cauzei penale pornită pentru tîlhărie. Aceștia și-au recunoscut vinovăția, declarând polițiștilor că au vândut telefonul sustras iar banii i-au cheltuit.

Bunul sustras a fost depistat de către polițiști și urmează a fi returnat proprietarului. Potrivit legislaţiei penale în vigoare, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pentru un termen de la 5 la 7 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu