Doi indivizi, fiind suspectaţi de consum de droguri, reţinuţi de oamenii legii (VIDEO)

Au ajuns la Poliţie, fiind suspectaţi de consum de droguri. Doi indivizi cu vârsta de 22 și, respectiv, 30 de ani au fost reţinuţi de un echipaj de poliție care patrula Sectorul Râșcani al Capitalei.

Atenția unui echipaj al Batalionului de reacționare operativă, aflat în misiune de menţinere a ordinii publice în cartierul Râşcani, a fost atrasă de comportamentul suspect a doi tineri.

Fără prea multă vorbă, poliţiştii i-au urcat pe suspecți în maşina de serviciu şi i-au adus la sediul Inspectoratului.

Chiar dacă au fost prinşi în flagrant delict, indivizii o ţineau una şi bună: nu au nicio vină, iar substanţele suspecte a fi droguri nu le aparţin!

Au pretins că nu au nicio vină şi în faţa echipei noastre de filmare, atunci când au fost rugaţi să explice cum au ajuns la Poliţie.

La fel de inocent a vrut să pară și celălalt individ, chiar dacă a fost surprins aruncând pachețelul suspect din buzunar. Mai mult decât atât, şi-a permis să fie chiar obraznic.

Substanţele suspecte urmează a fi supuse expertizei. După aflarea rezultatelor, oamenii legii vor veni şi cu o decizie privind pedeapsa ce li se cuvine indivizilor.

Conform legislaţiei actuale, consumul drogurilor se pedepsește cu amendă de la opt la 14 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 150 de ore sau cu până la un an de închisoare.

Cetățenii sunt rugaţi să informeze poliţia, în mod responsabil, atunci când observă persoane cu un comportament inadecvat.

Mai multe detalii în cadrul emisiunii Unitatea de Gardă de la Canal 3.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu