Doi indivizi din Capitală, arestați pentru furturi din mașini. Ce pedeapsă riscă (VIDEO)

Embed:

Doi bărbaţi din Capitală, cu vârstele de 33 şi 43 de ani, au fost reţinuţi de poliţişti. Ei sunt suspectaţi de comiterea mai multor atacuri tâlhăreşti.

Cazul a avut loc în dimineața zilei de 19 martie, în curtea unui bloc de locuit din sectorul Râșcani, str. Al.Russo.

Indivizii au forțat ușa unui automobil și au sustras mai multe bunuri materiale. În timp ce făptașii își realizau acțiunile ilegale, au fost depistați de proprietarul automobilului în vârstă de 40 ani, dar necătând la acest fapt ei nu au renunțat dar și-au continuat acțiunile, totodată atacând bărbatul prin aplicarea forței fizice și amenințând-ul cu un cuțit au sustras bunurile materiale.

În cadrul cercetărilor, poliţiştii au stabilit că în aceeași dimineață, indivizii ar mai fi pătruns în două automobile de model „Mitsubishi” și „Citroen”, de unde au sustras bunuri materiale: telefoane mobile, set de chei, un polizor unghiular, ulterior cu bunurile sustrase au fugit într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul cauzat proprietarilor constituie circa 32.500 lei.

Anterior, indivizii au fost jduecați pentru furturi şi infracţiuni legate de droguri, iar recent individul de 43 ani, a fost eliberat din locurile de detenţie.

Bărbații au fost arestați pentru de 30 de zile, fiind cercetați penal pentru  “Furt” și “Tâlhărie”, care conform legislației în vigoare aceștea riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Totodată de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și  de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor și complicitatea lor în alte infacțiuni pe teritoriul capitalei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu