Doi indivizi AU VIOLAT O ADOLESCENTĂ într-un parc din oraşul Vadul lui Vodă

Embed:

Poliţia a reţinut doi indivizi din raionul Criuleni, cu vârstele de 21 ani şi 25 ani, fiind bănuiţi de întreţinerea unui raport sexual forţat cu o adolescentă de 17 ani, domiciliată în Capitală.

Poliţiştii au stabilit că incidentul ar fi avut loc într-un parc din oraşul Vadul lui Vodă. Victima ar fi fost împreună cu nişte prieteni într-o cafenea şi ar fi servit băuturi alcoolice, iar ulterior ar fi ieşit din local afară.

Indivizii ar fi observat-o singură şi ar fi fost dusă cu forţa într-un parc din apropiere, unde ar fi avut loc actul sexual. După incident, bănuiţii au dispărut într-o direcţie necunoscută.

Unul din suspecţi şi-ar fi recunoscut vinovăţia, spunând că nu se cunoşteau cu victima.

Pe marginea cazului a fost iniţiată o expertiză medico-legală, pentru a constata toate circumstanţele în care ar fi avut loc actul sexual forţat.

Indivizii au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore, iar la expirarea termenului instanţa de judecată le-a aplicat măsura de reprimare sub formă de arest pe un termen de 30 de zile în penitenciar.

Actualmente ei sunt cercetaţi penal pentru viol şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 12 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu