Doi hoţi au fost prinşi în timp ce-şi băgau mâinile în genţi străine prin microbuzele din Capitală (VIDEO)

Embed:

Doi bărbați cu vârstele de 43 și 45 ani, din Chișinău și raionul Criuleni, au fost reținuți de polițiști pentru pungășii. Anterior aceștia s-au dovedit a fi judecați pentru infracțiuni analogice.

Primul caz a avut loc pe data de 26 octombrie, în maxi-taxi nr.171, în timpul deplasării  pe bulevardul D. Cantemir până la strada Tighina, individul în vârstă de 45 de ani, a sustras pe ascuns din buzunarul scurtei tânărului portmoneul în care se aflau actele de identitate și mijloace bănești în sumă de 400 lei, cauzând victimei un prejudiciu în sumă de 600 lei. În urma măsurilor întreprinse individul a fost reținut pe urme fierbinți.

Al doilea caz a avut loc pe data de 05 noiembrie, în rutiera 112, când bănuitul profitând de neatenția minorei de 16 ani, i-a sustras din geantă portmoneul în care se aflau mijloace bănești în sumă de 230 lei. Individul a fost reținut în flagrant, asupra lui fiind depistat portmoneul sustras de la minoră.

Indivizii sunt cercetați penal pentru ”Pungășie”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunității, sau cu închisoare de până la 2 ani.

 

 
loading...

Lasă un comentariu