Doi fotbalişti de la Zenit Sankt-Petersburg şi FC Krasnodar au agresat un politician rus. Ce riscă făptaşii

Embed:

Scandal de proporţii în fotbalul din Rusia! Atacantul Alexandr Kokorin şi mijlocaşul Pavel Mamaev au fost reţinuţi de poliţie după ce ar fi bătut mai multe persoane în centrul Moscovei.

Adversari duminică, în confruntarea Zenit - Krasnodar, cei doi au fost coechipieri a doua zi dimineaţă într-o cafenea. Ei au fost filmaţi în timp ce agresau un politician rus. Este vorba de Denis Pak, un funcționar al Ministerului de Comerţ din Rusia, când acesta le-a cerut să facă mai puţin zgomot.

Conform martorilor, cei doi erau beţi criţă şi făceau gălăgie şi îi deranjau pe ceilalţi clienţi, iar Pak le-a cerut să se oprească. Kokorin şi Mamaev n-au stat mult pe gânduri şi l-au lovit pe Pak, care conform jurnalştilor ruşi s-a ales cu un dinte rupt şi mai multe vânătăi pe faţă.

Mai mult, presa din Rusia scrie că cei doi şi-au mai demonstrat abilităţile de boxeri mai devreme. Ei au mai bătut pe stradă alţi doi bărbaţi.

Poliţia a pornit două cauze penale, iar fotbaliştii riscă până la doi ani de închisoare.

Cluburile la care sunt legitimaţi cei doi la fel au reacţionat după aceste incidente. Zenit Sankt-Petersburg a anunţat pe site-ul oficial că este inadmisibil un astfel de comportament şi îl va sancţiona pe Kokorin după ce organele competente vor termina ancheta.

De cealaltă parte, FC Krasnodar a aunţat că va face tot posibilul pentru a rezilia contractul cu Mamaev.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu