Doi fotbalişti ai echipei din Chişinău au apelat la un maestru pentru un antrenament în forţă

Embed:

Meciul din etapa a opta dintre FC Zimbru şi FC Milsami, încheiat la egalitate, scor 0-0, i-a pus pe gânduri pe jucătorii clubului "galben-verde".

În ajunul meciului din finala Cupei în care "zimbrii" îi vor întâlni tot pe "vulturii roşii", doi fotbalişti ai echipei din Chişinău au decis să apeleze la un maestru pentru un antrenament în forţă.

Valeriu Rașcu, autorul proiectului "Banca de Bancuri", devenit viral pe internet, a fost antrenorul fotbaliștilor clubului Zimbru Chișinău, Alexandru Starîș și Ilie Damașcan. Video-blogger-ul i-a uimit pe "zimbri", executând o lovitură de la 11 metri într-o manieră originală.

"Eu cred că ar trebui și Ilie să treacă în poartă, pentru că Alexandru nu se descurcă de unul singur", a spus video-bloggerul Valeriu Rașcu.

Chiar dacă au apărat în doi poarta, Alexandru Starîș și Ilie Damașcan au fost învinși de Valeriu Rașcu din a doua încercare de la punctul cu var. Spectacolul nu s-a oprit aici.

Video blogger-ul a reușit apoi să-i strecoare mingea printre picioare lui Ilie Damașcan.

"Mi-a plăcut foarte mult, a fost interesant. Ne-am distrat puțin. Dacă ar fi și în fotbalul real așa cum a fost astăzi, eu cred că ar fi mult mai ușor", a spus fundașul FC Zimbru, Alexandru Starîș.

"Pot spune că este o experiență nouă, a fost foarte interesant și vesel de lucrat cu Valeriu împreună", a spus mijlocașul FC Zimbru, Ilie Damașcan.

"Mulțumesc mult pentru invitație. Băieții, într-adevăr, sunt profesioniști, eu, așa, mai mult cu glumele. Le doresc baftă, succese cât mai multe și jocuri fără traume. Eu am învățat azi ceva, am învățat că sportul trebuie practicat mai des, cel puțin trebuie să fac mai mult sport", a spus video-bloggerul Valeriu Rașcu.

Echipa lui Starîș și Damașcan, Zimbru Chișinău, va juca miercuri în compania lui Milsami Orhei cu trofeul pe masă. Finala Cupei Moldovei este programată pentru 23 mai cu începere de la ora exactă 20 şi va avea loc pe stadionul Zimbru.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu