Doi favoriți ai tenisului masculin au fost eliminați din primul tur. VEZI DETALII

Embed:

Tenisul masculin oferă mai multe surprize decât oricând! La Mastersul de la Cincinnati au fost eliminaţi încă din primul tur doi favoriţi, americanul Andy Roddick şi argentinianul Juan Ignacio Chela. În turul doi s-au calificat în schimb Verdasco, Lopez şi Nalbandian.

Surprize chiar în primul tur al turneului de tenis masculin de la Cincinnati! Americanul Andy Roddick a fost eliminat din competiţie după ce a fost învins de germanul Philipp Kohlschreiber. Roddick a câştigat primul set la tiebreak, unde s-a impus cu 7-5, însă l-a pierdut pe al doilea cu 5-7. În setul decisiv, germanul nu i-a dat nicio şansă americanului şi s-a impus cu 6-1.

Alături de Roddick a mai ieşit din competiţie şi argentinianul Juan Ignacio Chela. Acesta a fost eliminat de către americanul Ryan Harrison. Veteranul Chela a pierdut partida în doar două seturi pe care Harrison le-a câştigat cu acelaşi scor, 6-3. 
ambianta

Americanul va juca în turul doi cu sârbul Novak Djokovic.

Spaniolul Fernando Verdasco a obţinut biletele pentru turul doi, după ce l-a învins pe Thomaz Bellucci. Meciul a durat doar două seturi pe care Verdasco le-a câştigat cu 6-3, 7-6.

Duelul spaniol dintre Feliciano Lopez şi Juan Carlos Ferrero a fost câştigat de primul. Ferrero a câştigat primul set la patru, însă Lopez a revenit spectaculos şi s-a impus în următoarele două cu 6-3, 6-4.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu