Doi DJ-ii olandezi, reţinuţi cu droguri pe aeroportul din Iaşi: "Nu ştiam că la voi drogurile sunt interzise"

Mobilizare extremă şi uşor ridicolă a anchetatorilor, inclusiv a unei echipe de la SRI, pentru a-i prinde pe cei doi cu un gram de canabis.

Cei doi DJ olandezi care au mixat joi seara la Afterhills, iar a doua zi au fost depistaţi cu droguri în Aeroportul Iaşi ar fi cumpărat "marfă" provenită de la un fotograf care fusese "săltat" cu câteva zile înainte.

Cei doi DJ, Ryan Marciano şi James Sunnery, au mixat joi seara în cadrul festivalului Afterhills, iar a doua zi trebuiau să se îmbarce cu o cursă internă spre Bucureşti, iar de aici către Olanda. Ei au fost depistaţi vineri, în aeroportul din Iaşi, cu o cantitate de aproximativ un gram de canabis, la controlul bagajelor efectuat de către angajaţii Serviciului Român de In­formaţii Iaşi, care ar fi fost anunţaţi din timp de către anchetatori că cei doi DJ ar fi avut asupra lor droguri.

Potrivit unor informaţii, fotograful ar fi făcut mărturisiri complete în faţa anchetatorilor de la BCCO Iaşi. Concret, ar fi furnizat anchetatorilor o listă cu cei cărora le-a vândut droguri, iar anchetatorii şi-au îndreptat atenţia către cei doi DJ.

După ce au fost audiaţi de către procurori, cei doi olandezi sunt cercetaţi penal de către autorităţile ie­şene, în stare de libertate, deoarece dro­gurile găsite asupra lor erau pentru consum propriu.

Drogurile au fost observate atunci când bagajele acestora au fost puse sub aparatul care scanează. Imediat, cei doi DJ au fost luaţi la întrebări de angajaţii Ser­viciului Român de Informaţii Iaşi, iar aceştia au chemat lucrătorii de la BCCO.

Cantitatea de droguri a fost găsită în bagajul lui Ryan Marciano. Aceştia le-au spus anchetatorilor că nu ştiau că în România drogurile sunt interzise.

În Olanda, aceste droguri uşoare sunt legale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu