Doi copii din Cahul, reținuți de poliţie. Vezi la ce faptă au recurs (VIDEO)

Embed:

Doi minori de 13 şi 17 ani, originari dintr-o localitate din r. Cahul, au fost reținuți de poliţie fiind suspectați de comiterea unui jaf.

La data 14 august poliţia a fost alertată de către un minor, comunicând că a fost jefuit în timp ce se afla pe str. Ion Creangă. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei minorul în vârstă de 14 ani, a comunicat polițiștilor că în timp ce se afla pe str. Ion Creangă, în mod deschis a fost deposedat de 250 lei și o boxă audio de către două persoane necunoscute lui, după care au fugit într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație, indivizii au fost identificați și escortați la inspectorat pentru audieri. Minorii și-au recunoscut vinovăția cu privire la fapta comisă. Este de menționat că minorii nu sunt la prima abatere, anterior fiind în vizorul forțelor de ordine.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru jaf, care conform legislației în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Lasă un comentariu