Doi copii de cinci ani au fugit de la grădiniţa numărul 7 din Capitală. Unde au fost găsiţi

Doi copii de cinci ani au fugit, în această după amiază, de la grădiniţa numărul 7, din sectorul Centru al Capitalei. Părinţii micuţilor au alertat poliţia, dar au cerut şi ajutorul internauţilor pe reţelele de socializare, pentru a-i găsi.

Spre seară, picii au fost identificaţi de un cetăţean, la câţiva kilometri distanţă de la grădiniţă, în sectorul Botanica din Capitală. Acesta a alertat oamenii legii. 

Una dintre mame ne-a spus la telefon că fiul său ar fi fost convins de celălalt copil să meargă acasă, fără să anunţe educatorii. Cel mai probabil, însă copii s-ar fi rătăcit. Aceeaşi angajată a instituţiei ne-a spus că nu este pentru prima dată când unul dintre aceşti copii fuge de la grădiniţă.

"Este un copil iniţiatorul, care deja ştiu şi părinţii"

Copiii au fost găsiţi de către un bărbat, la intersecţia străzilor Hristo Botev şi Independenţei din sectorul Botanica al Capitalei.

"S-au apropiat angajaţii poliţiei au preluat minorii, iar ulterior au fost contactaţi telefonic părinţii, au venit la faţa locului şi au preluat minorii", a spus şeful secţiei securitate publică IP Centru, Dinu Savciuc.

Oamenii legii investighează cazul pentru a depista cum a fost posibil ca micuţii să iasă din instituţie nesupravegheaţi.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu