Doi bulgari şi un moldovean au încercat să introducă vehicule cu documente falsificate pe teritoriul ţării

Doi bulgari şi un moldovean au încercat să introducă pe teritoriul ţării autovehicule cu documentele falsificate. Bărbaţii au fost reţinuţi la punctul de trecere Vulcăneşti.

Inspectorii de frontieră au depistat careva nereguli în documentele prezentate ale autoturismelor de mărcile Mercedes Benz ML320 şi Audi Q7. În acest sens, angajaţii Poliţiei de Frontieră au solicitat ajutorul experților EUBAM care au confirmat că procurile nu se află pe lista documentelor eliberate de catre notarul indicat în procuri. Mai mult, şoferii au susţinut că autoturismele sunt înregistrate pe numele unei firme, iar procurile au fost primite de la proprietarul acesteea.

Un alt caz similar a fost înregistrat la punctul de trecere “Giurgiuleşti-Galaţi”. Un moldovean se afla la volanul unui autocamion, cu remorcă, avea ultimele cinci numere ale certificatului de înmatriculare diferite de numărul saşiului.

Şoferul, în vârstă de 63 de ani, a declarat că nu cunoaşte nimic depre falsul depistat, însă a specificat că firma pentru care lucrează deţine mai multe camioane şi remorci de acelaşi model.

Remorca a fost indisponibilizată pe teritoriul punctului de trecere, cercetările fiind continuate de către ofițerii de investigații speciale ai Poliției de Frontieră.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu