Doi bărbaţi din Chişinău, încătuşaţi pentru trafic de droguri. Cu cât vindeau o pastilă şi cum au fost reţinuţi

Doi bărbați, cu vârste cuprinse între 30 și respectiv 35 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău, au fost reţinuţi fiind suspectați de trafic de droguri.

Potrivit Poliţiei, pastilele Subutex erau aduse prin contrabandă din Franţa în Moldova. Ulterior, pe teritoriul țării prin antrenarea dilerilor erau vândute consumatorilor la prețul de 700-900 de lei per pastilă.

Totodată, au fost infiltrați agenți de investigații sub acoperire, fiind efectuate achiziții de control și procurate droguri de la suspecți. Astfel, au fost acumulate probe concludente în privința persoanelor.

Ca urmare, la intrarea în Durlesti a fost oprit un automobil, la valoanul căreia se afla unul dintre suspecți cu vârsta de 35 de ani. În urma perchezițiilor, în maşina acestuia au fost depistate și ridicate 28 de pastile Subutex.

Al doilea suspect a fost reținut în punctul de trecere a frontierii Leușeni, în timp ce încerca să părăsească teritoriul țării pentru a se eschiva de la organul de urmărire penală. În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul acestuia au fost depistate 144 de pastile Subutex.

Valoarea totală a drogurilor sechestrate și scoase din circuitul ilicit este de circa 100.000 de lei.

Suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile. Ei riscă de la 7 la 15 ani de închisoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu