Doi bărbaţi au scăpat de acuzaţii de viol, deoarece victima era PREA URÂTĂ pentru a putea fi VIOLATĂ

Judecătoarele de la Curtea de Apel din Ancona i-au achitat pe cei doi bărbați acuzați de violarea unei tinere de 22 de ani din Peru.

În motivarea sentinței, acestea au scris că versiunea femeii nu este credibilă deoarece seamănă prea mult cu un bărbat și prin urmare, nu este atractivă și nu putea fi victima violului.

Cele trei judecătoare care au judecat cazul au tras concluzia după ce au văzut o fotografie a victimei, iar suspecții au declarat că nu sunt atrași de ea și unul spunea că i-a salvat numărul de telefon sub denumirea de „Viking”. Sentința de achitare a celor doi bărbați a fost dată în 2017, dar a fost făcută publică abia recent, după ce Înalta Curte de Justiție a Italiei a cerut judecarea cauzei.

Cazul va fi rejudecat de o instanță din Perugia, în timp ce apărătorul victimei spune că aceasta s-a mutat înapoi în Peru după ce ostracizata de comunitatea din Ancona pentru ca i-a raportat pe bărbați.

Câteva sute de persoane au protestat zilele trecute în fața instanței din Ancona după ce a fost făcută publică decizia celor trei judecătoare. 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu