Doi bărbaţi au fost CONDAMNAŢI pentru un joc online! Unul dintre ei are 2 milioane de fani pe YouTube

Doi bărbaţi care conduceau un site legat de jocul FIFA au fost amendaţi după ce au pledat vinovat pentru încălcarea actului de pariuri din Marea Britanie, scrie yoda.ro.

Craig Douglas, un gamer cunoscut sub numele de Nepenthez, şi partenerul sau de afaceri, Dylan Rigby, au creat un site ce le permitea utilizatorilor să parieze moneda virtuală din jocurile FIFA.

Douglas a fost amendat cu 112.000 de dolari, în timp ce Rigby a primit o amendă de 203.000 de dolari.

Este prima dată când comisia de pariuri din Marea Britanie a condamnat oameni pentru înfiinţarea unui site nelicentiat ce avea conexiune cu un joc video.

"Acesta a fost unul dintre cele mai grave cazuri pe care le-am investigat" a spus şeful executiv, Sarah Harrison. "Gravitatea este reflectată de către penalităţile financiare serioase impuse de Judecător".

Cei doi bărbaţi au condus un site numit FUT Galaxy care le permitea jucătorilor să transfere moneda virtuală în afară jocului FIFA şi să parieze pe jocuri de fotbal reale.

Câştigurile erau apoi transferate înapoi în jocul FIFA 17.

Crucial însă, moneda virtuală FIFA poate fi vândută pe piaţă neagră online, oferindu-le valoare reală, precum chip-urile de casino. Ambii am pledat vinovat.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu