Doi actori mexicani au murit în timpul unor filmări, după ce au căzut de pe un pod

Incidentul s-a produs, joi, după ce actorii au căzut de pe un pod în timpul filmărilor la un celebru serial de televiziune, a anunţat vineri canalul Televisa prin intermediul unui comunicat, citat de Libertatea.

Actorii Jorge Navarro Sanchez (46 de ani) şi Luis Gerardo Rivera (30 de ani) repetau o scenă din sezonul 3 al serialului de televiziune „Sin miedo a la verdad” (Fără frică de adevăr), când a avut loc tragedia.

Cei doi aveau roluri secundare în serial.

„Rugăciunile noastre sunt cu familiile lui Jorge și Luis Gerardo, cărora le transmitem condoleanțele”, se arată în comunicatul de la Televisa, citat de CNN.

Producătorii colaborează cu autoritățile din Mexico City, dar nu au fost lansate mai multe detalii despre locația exactă a incidentului.

Serialul, lansat în 2018 spune povestea unui hacker care ajută diverși oameni, victime ale nedreptăților. Pe lângă rolul său din serialul Televisa, Jorge Navarro Sanchez a apărut recent și în serialul „Monarca” difuzat de Netflix.

Luis Gerardo Rivera a făcut parte din distribuția popularului serial de televiziune „El Señor de los Cielos/Domnul Cerurilor”, produs de Telemundo.

 

 

loading...

Lasă un comentariu