Dodon spulberă VISUL liderului PPDA: Andrei Năstase NU va fi speaker al Parlamentului

Embed:

"Andrei Năstase nu va fi speaker al Parlamentului și să nu viseze în zadar. Poate prim-ministru, dacă se înțeleg acolo cu Maia Sandu, în cazul în care fac coaliție cu socialiștii. Dacă nu, atunci vom merge la alegeri parlamemtare anticipate", a spus Dodon în cadrul emisiunii "Moldova în direct". 

În replică, Andrei Nastase i-a răspuns lui Igor Dodon:

  "Da, recunosc, sunt un visător, sunt un om care visez. În realitate, funcţia de speaker este doar pentru a dezbate şi pune la vot pachetul de legi privind dezoligarhizarea."

Totodată, Dodon a fost întrebat despre coaliţia PDM - PSRM.

"În caz dacă democrații anunță mâine că acceptă condițiile soclialiștilor, atunci PSRM convoacă Consiliul și decid. Din ceea ce văd, democrații se pregătesc de alegeri anticipate. Părerea mea e că nici PD-ul nu este interesat de astfel de discuție", a răspuns Dodon

Şeful statului a mai menţionat că Partidul Socialiştilor are mai multe motive să nu aibă încerdere în blocul ACUM.

Publika.md aminteşte că anterior o tentativă de a discuta dintre PSRM și binomul PAS-PPDA privind crearea majorității guvernamentale, a eşuat. Cei câţiva deputaţi din partea celor trei formaţiuni care au participat la consultările iniţiate de socialişti, la Parlament, au repetat acelaşi mesaje şi propuneri de mai multe ori, s-au contrazis, nu au avut răbdare să se asculte reciproc, s-au certat, iar, la final, s-au despărțit fără a găsi vreun consens.

Citeşte şi Discuțiile între PSRM și ACUM au eșuat. Au venit, s-au certat și au plecat


 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu